как да си направим тениска

Днес се сбогувахме с Алън Бийн – четвъртия човек, стъпил на Луната; Столичният катаджията, заснет в скандалното видео, отрича да е искал откуп

Направи си сам тениска (DIY). Или как да си направя тениска с надпис(щампа) у дома :)Основни принципи при дизайна на тениски. Съвети относно как да си направим перфектната тениска с щампи, как трябва да се правят рекламните тениски и тениските за благотворителни събития.

Стесняване на тениска Как Лесно да.

Как да направим баня за птици в градината си?.

Ако имате котка и стара тениска, която искате да изхвърлите (тениската, не котката!). Можете да ги съчетаете – и тениската получава втори шанс и котката си.

Преди време попаднах на един чудесен туториал на Derek Lea – “DIY vintage T-shirts“, с който можем да си направим сами щампа за тениска.

4 thoughts on “Да си нарисуваме тениска с Angry Birds”.

Да си направим.

Как да си направим.

Че не е работа на закона да ме пази от самия мене си е вярно, но от друга страна не съм съвсем съгласен с тезата ти за коланите.
Array
Че не е работа на закона да ме пази от самия мене си е вярно, но от друга страна не съм съвсем съгласен с тезата ти за коланите.
В комплекта. Тъй като разполагаме с инженерна бройка, няма как да сме сигурни в пълния комплект на устройството, което ще стартира продажбите си в началото на следващия месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *