70 годишен юбилей подарък

Общинска администрация посети Одрин. На 19 и 20 май работещи в общинска администрация – Първомай посетиха Одрин, по покана на уредниците на българската черква „Св.Георги”.

Защо Бургас е най-добрият град за живеене, вижте тук Кои са забравените почетни граждани на Бургас, вижте тук

Уникални подаръци за годишнина и юбилей, ръчно изработени върху дърво.Пожелания, фотоколажи, грамоти и компютърни картини, всички са подходящи за подарък за мъже или жени.

Моят подарък за баба Величка."Мисия здраве": Как се възроди кръводаряването в Българската армия? Провеждат безплатни прегледи за лаймска болест в столицата Духът на здравето: Какво причинява хормоналният дисбаланс?

Със започването на Великата Отечествена война семейството през септември 1941 е евакуирано в Свердловск, където живее до септември 1942 г.

Мъжете обичат с очите!Търсите уникален и нестандартен подарък за мъж?Вие сте на правилното място.Нашите предложения за подаръци са подходящи за всеки повод.Рожден ден,имен ден,годишнина.

450 представления на "Човекоядката" изиграва Тодор Колев с обувките на Цар Борис ІІІ.
Array
Преди 3 години пътувах до Италия с тази фирма, екскурзоводката беше същата, но всичко си беше наред.
Array
Занаятът грънчарство бе избран за Майсторската надпревара, която ще се проведе през 2019 година по време на ХvІІ Международен панаир на традиционните занаяти в ЕМО "Етър".
Току – що преведохме на вашата банкова сметка късмет, здраве и щастие. Използвайте ги с любов и настроение.Честит 50 годишен юбилей!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *